Wat ons drijft

Elke dag herinneren we ons waarom we zijn begonnen. Sinds 2018 wordt de basis van Van Storm gevormd door onze gedeelde persoonlijke waarden. Het zijn deze kernwaarden waarnaar we leven en die bepalen hoe we werken, keuzes maken en communiceren. Het is wat ons onderscheidt van branchegenoten. Het is het raamwerk voor het opbouwen van goede relaties met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Het is wat ons gelukkig maakt.

Samen

Samenwerken staat centraal in ons team. Onze structuur, processen en vooral onze mindset zijn volledig gericht op echte samenwerking. Met onze gebundelde krachten, kennis en ervaring streven we gezamenlijk naar de beste complementaire oplossingen voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

Excelleren

Om de beste recruiters te zijn die we kunnen zijn, willen we altijd leren en voortdurend onze kennis en capaciteiten ontwikkelen. We zetten alles op alles om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen, uitgaande van kansen in plaats van beperkingen.

Integriteit

Eerlijkheid, openheid en doen wat we beloven, integriteit is wat het allemaal bij elkaar houdt. Jij kunt op ons vertrouwen. We delen kennis en inzichten, zijn transparant over de verschillende stappen in procedures en wat je kunt verwachten. Voor ons is dat de enige manier om werkelijke vertrouwensrelaties op te bouwen.

Menselijke maat

Wij zijn betrokken en hebben plezier in wat we doen. Naast dat we partner zijn in jouw professionele ontwikkeling, hebben wij oprechte interesse in je persoonlijke situatie. En dat beperkt zich natuurlijk niet tot de tijd dat we beroepshalve samenwerken. We houden graag contact en je mag ons alles vragen.