Onze service

Als team ervaren recruiters zijn wij gespecialiseerd in vacatures binnen alle maritieme technologische sectoren. Van jachtbouw en scheepsbouw tot offshore en havens & waterbouw, inclusief marine equipment en met speciale aandacht voor posities die gericht zijn op duurzaamheid. Binnen deze expertisegebieden hebben we langdurige partnerschappen opgebouwd met een breed scala aan bedrijven en organisaties. Voor deze klanten werven en contracteren wij hoogopgeleide ingenieurs en professionals voor zowel permanente functies als projectopdrachten. Dus, als jij een ingenieur of een projectmanager bent, als je op zoek bent naar een baan of een tijdelijke samenwerking, dan zijn wij er om je te helpen met de volgende stap in jouw carrière en ondertussen ook nog een beetje lol te maken.

Bredere kijk, beter inzicht

Dankzij de warme relaties met onze klanten zijn we uitstekend op de hoogte van wat er gaande is in de markt. We hebben grondig inzicht in de huidige vacatures en in toekomstige kansen. Daarom kunnen we jou een breder beeld bieden van de mogelijkheden. Bij Van Storm is ons doel niet alleen om je te begeleiden naar je volgende baan of project, maar om je te ondersteunen bij het opbouwen van je carrière, voor nu en de komende jaren.

De juiste keuzes maken

Als we je eenmaal hebben leren kennen, weten wat je zou willen doen en waarom je dit wilt doen, brainstormen we samen om de beste kansen te kiezen op basis van jouw ervaring en wat je drijft. Omdat we de organisaties en projecten van onze klanten kennen, krijg jij een goed beeld van bijvoorbeeld de culturele match, de technologische uitdagingen en de teamontwikkeling. Al die belangrijke dingen die echt zullen bepalen of je succesvol en gelukkig zult worden in je nieuwe baan.

Succesvol van interview tot contract

Zodra we het eens zijn en we je aan onze klanten voorstellen met een toelichting op jouw motivatie en waarom jij een geschikte kandidaat bent, is de kans groot dat je wordt uitgenodigd voor een interview. Met behulp van onze ervaring en knowhow zullen we je voorbereiden op het interview om ervoor te zorgen dat jij jezelf zo goed mogelijk presenteert en dat je vanzelfsprekend alle benodigde informatie weet te verkrijgen. Als het interview succesvol is, bieden we je vervolgens een contract aan. Afhankelijk van de situatie kan dit een jaarcontract zijn met het duidelijke vooruitzicht van een langetermijn positie bij onze klant of een tijdelijke arbeidsovereenkomst of freelance-opdracht voor de duur van het project.

De voordelen voor jou

  • Professionele en persoonlijke benadering.
  • Team ervaren consultants die met en voor jou brainstormen over de beste mogelijkheden.
  • Gerichte interviewvoorbereiding op basis van gedegen kennis en persoonlijke relatie met de klanten.
  • Georganiseerde en betaalde interviewtrips.
  • Betrouwbare en foutloze service voor de gehele contractsperiode.
  • Een schema van regelmatige evaluaties voor begeleiding en ontwikkeling.

Voorwaarden

Wanneer je bij ons dienst treedt met het vooruitzicht om na een bepaalde periode in dienst te treden bij onze opdrachtgever, dan bieden wij jou een salaris dat is afgestemd met onze opdrachtgever. Alle overige voorwaarden zijn zoveel mogelijk in lijn gebracht zodat je na de contractsperiode soepel de overstap kan maken. Belangrijk te vermelden dat je bij ons iedere maand voor het einde van de maand betaald krijgt en niet pas na accordering van jouw uren. Verdere voorwaarden zijn afhankelijk van jouw situatie en de opdrachtgever of het specifieke project waarop je aan de slag gaat.